Städfirma i Malmö som erbjuder kontorsstädning

19 januari 2022 patrick_pettersson

advertorial

Städningen påverkar arbetsmiljön på kontoret och en dammig och rörig arbetsplats mår ingen bra av. Den gör att man blir trött men kan även skapa irritation mellan medarbetare. Men den kan även göra att förkylningar, influensa och andra virussjukdomar sprids lättare och att medarbetare måste sjukskriva sig. Även medarbetare med dammallergi och astma kan behöva stanna hemma från jobbet. 

Som företag med flera anställda och med kunder som ibland kommer på besök kan det vara bäst att låta en städfirma regelbundet städa kontoret. Kontakta några olika städfirmor och be om ett kostnadsförslag och jämför priser. Många städfirmor brukar även komma på ett kostnadsfritt besök i samband med att man ber om en offert. Det blir då lättare för dem att bedöma städningens omfattning. Då får man även möjlighet att bilda sig en uppfattning om städföretagen genom att ställa frågor. Som företagare och för företagets profil kan det vara extra viktigt att välja en seriös aktör. 

 

städfirma

 

Städföretag som även har tystnadsplikt

Städning är ett förtroendeuppdrag oavsett om det gäller en privat hemstädning eller en kontorsstädning på ett företag. Det är därför viktigt att man väljer en städfirma som man litar på och som även har tystnadsplikt. Ett seriöst företag har dessutom ordentliga försäkringar, har kollektivavtal och betalar sin städpersonal avtalsenliga löner. Här är ett exempel på ett städföretag i Malmö som både har ordentliga försäkringar och betalar rättvis lön; http://kiakvalitetsstad.se/.

De flesta som anlitar en städfirma i Malmö för kontorsstädning prenumererar på tjänsten. Det innebär att städföretaget kommer och städar regelbundet en till tre gånger i veckan beroende på verksamhet och hur många som vistas på kontoret. I vissa fall kan kontoret eller arbetsplatsen behöva städas varje dag. Det kan vara svårt att själv avgöra hur ofta man behöver få kontoret städat men en erfaren städfirma brukar veta vad som krävs. 

Fler nyheter