Bokbinderi – Ge bort en bok du skrivit

17 oktober 2019 admin

Få saker slår känslan av att krypa ner i soffan med en riktigt bra bok. Känslan av de tryckta sidorna mot fingrarna, och doften som uppstår när man byter sida. Även om den tekniska utvecklingen har gjort att man idag kan läsa böcker på flera olika sätt finns det något alldeles särskilt med att läsa och hålla i en klassisk fysisk bok. Bokbinderi är ett traditionellt hantverk med en lång historia, väl värt att bevara. 

 

Att publicera en bok

Böcker är en form av kultur många gärna spenderar både tid och pengar på. Att läsa en spännande, romantisk eller kanske läskig bok kan förgylla en hel dag. För den som själv skriver på romaner, diktsamlingar eller annat är ofta en stor dröm att bli publicerad. Men att bli publicerad i dagens allt mer digitaliserade samhälle är nästintill omöjligt. Digitaliseringen har lett till att bokförlagen har det tufft och de få som får sin bok utgiven den klassiska vägen via ett förlag är ytterst få.

Ett bokbinderi kan hjälpa dig

Men det går även att ge ut sin bok på egen hand. Den svåra biten då är att du själv måste sköta marknadsföringen av din bok, men med lite envishet och ett gott kontaktnät kan även en egenpublicerad bok nå läsare och framgång. Genom att vända dig till ett bokbinderi kan du få hjälp att omvandla ditt långa dokument till en inbunden bok. Du kan då ge dig själv eller sina nära och kära gåvan av en upptryckt version av texten. Kanske är du ingen författare men vill samla alla dina kärleksbrev till din partner genom åren i en inbunden bok eller skapa en bok till dina barn. Oavsett vad anledningen till att du vill skapa en inbunden bok är, kan ett bokbinderi hjälpa dig och göra din önskan till verklighet.