Har städningen blivit till ett problem?

20 oktober 2019 admin

Behöver du hjälp med att städa hemma? Det är inget konstigt att inte riktigt orka det man tidigare gjort. Många äldre är fortfarande så friska att de kan och vill bo kvar hemma. Men städningen kan ibland bli lite mycket att klara av på egen hand. 

 

Om du eller någon i din närhet känner att just städningen börjar bli till ett problem kan du faktiskt ta hjälp av en städfirma. Du kan boka städhjälp åt dig själv eller någon du bryr dig om. Städning ska inte behöva vara ett hinder för att kunna bo kvar i eget boende.

 

 

Fördelaktiga priser

 

Du vet väl också om att du har rätt till RUT-avdrag? Tack vare det behöver inte städhjälp vara så dyrt. Priserna för hemstäd anges ofta i timpris, så om du är osäker på hur många timmar du behöver för din bostad kan du alltid kontakta företaget du vill ta hjälp av för att diskutera detta vidare.

 

Så vad innebär ett hemstäd?

 

I regel innebär ett hemstäd att du får hjälp med den vardagliga städningen i ditt hem. Det brukar innebära att få hjälp med att damma, torka av, dammsuga, våttorka och rengöra badrum. Men i många fall kan du även lägga till extra tillval om du har specifika önskemål kring din städning. 

 

Kanske har du ett husdjur som gärna ligger i soffan? För att undvika päls över hela klädseln kan du i samband med din städning också få hjälp med att dammsuga din soffa. Det kan också vara så att du har barn som lägger leksaker precis överallt. Även det kan du faktiskt få hjälp med. Var bara tydlig med det extraarbete du vill ha hjälp med och diskutera eventuella kostnader för detta. Du kan få hjälp med hemstädning i stockholm. Kontakta det företag du vill ha hjälp av för prisförslag och tidsbokning.