Många vackra blommor pryder våra hem och trädgårdar

30 november 2021 william_eriksson

editorial

Blommor är någonting som de flesta uppskattar att både få och ge bort. En blomma kan vara liten, stor, färggrann, väldoftande, enfärgad eller dofta som en svinröv. Jo det finns faktiskt en blomma som kallas för svinröv då den doftar väldigt illa. Blomman som doftar som baken på en gris är Drakkallan som på engelska kallas för Dragons Mouth.

Nu kanske du hellre vill ha blommor som doftar gott och det finns det i någon av alla fina blomsterbutiker som vi har runt om i landet. Du kan få lite inspiration om du går in på tabyblommor.se och kikar runt på vad de har att erbjuda. Deras duktiga florister har stor erfarenhet av att designa alla slags buketter och dekorationer. Vackra blommor kan beställas till fester, födelsedagar, bröllop, begravningar och andra tillfällen.

Du kan skicka en bukett blommor till någon du har kär

Många blomsterbutiker erbjuder blommogram vilket innebär att du kan skicka blommor som levereras av ett blombud. Du kan enkelt skicka en bukett blommor till någon som fyller år, är sjuk, fått barn eller vid något annat tillfälle. Om du har någon du håller kär kan du förmedla det med en vacker blombukett och skicka med ett kort med en hälsning. 

Det finns alltid ett tillfälle att skicka en bukett med vackra, väldoftande blommor. Du kan enkelt göra det genom att besöka en blomsterbutik, ringa dem eller göra din beställning via deras hemsida. 

 

image

 

Abonnera på veckoblommor till ditt företag 

Många blomsterbutiker erbjuder abonnemang med veckoblommor till konferensrummet, fikarummet eller receptionen. Du kanske vill ha vackra och fräscha blommor, eller gröna växter, någonstans inom företaget. Med ett abonnemang för företagsblommor kommer de och byter ut blommorna varje vecka, eller efter önskade datum. Du får hjälp av butikens duktiga florister med förslag på blommor till event eller konferens om du önskar det.